Slödag

I dag har varit en riktigt slö dag. Sov länge och har inte gjort många knop, startat en tvätt och en diskmaskin. Sedan spelade jag wii en stund det var ett tag sedan jag spelade GH det gick ganska bra ändå. Jag ska å hämta Jim senare i kväll de är på afterwork men annars blir nog kvällen lika slö som resten av dagen varit.

Kommentarer
Postat av: Helena

Känns som det är likadant här! Har varit iväg med lite insamling, handlat m.m! Har dock diskat typ 4 dagars disk! så de känns bra! Angående köttfärsbiffarna så har jag själv aldrig lyckats speciellt bra, men lyckades bra denna gång =) Kan vara detta recept som är bra. Annars är nog tipset att knåda ihop köttfärsen noga så att man känner att det inte är en massa luft eller ojämnheter i köttfärsen när man gör biffarna. Sen ska man ju egentligen bara vända dom 1-2 ggr. Man steker på medelvärme tills biffarna fått fin färg på ena sidan, sen vänder man på dom och låter dom stekas färdigt på andra sidan! Vet verkligen vad du menar med att dom faller sönder, inge skoj! men de är väl dom tips jag kan tänka mig =) Hoppas du får en bra dag! Kram

2009-03-24 @ 15:31:01
URL: http://skogskatten.blogg.se/
Postat av: Malin

Heeeej! Var ett tag sen jag kollade din blogg och va kul att du börjat skriva igen! Kan du inte lägga upp en bild på hur det blev med lugg:)?

2009-03-26 @ 15:02:59
URL: http://maaajos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0