Fler önskningar

Uppdatering av önskelistan

Schampoo/balsam volym från STUHR (hittade det på ICA MAXI)
Plattång som kan platta även fuktigt hår.
En hårför med tratt och reglerbar värme.

Klocka, lite tuffare (men inte bara markering/kvart)

Scarfar i blandade färger men saknar framförallt en svart

Smycken, örhängen, halsband och armband i blandad kompott.

Uppdatering + busskris

Det var en lugn och skön helg. På fredagen passade jag på att gå till frissan blev ingen dramatisk förändring utan bara att rensa håret från kluvna toppar som bara trasslar sig.

Som jag nämt tidigare så hade Jim match, en av deras bästa, riktigt spännande och hela laget spelade bättre än de brukar. Det började lite knackigt men det blev bättre. Jag var enda supporten för SPIF (jims lag) men jag gjorde vad jag kunde för att heja på dem, lite ensamt men det var så spännande att jag glömde det efter bara ett litet tag. Det slutade med vinst yaiii.

Lördag och söndag blev riktiga slöardagar med mycket efterlängtad sovmorgon.

Jag gruvade mig för måndagmorgonen, skulle ha ett möte med en elev som jag oroat mig mycket för. Det blev ett mycket bra möte, långt över mina förväntningar. Det mötet gjorde hela min dag, det är så svårt att förklara men känslan när man når fram till en elev är obeskrivlig och då kommer man ihåg varför man blev lärare. Resten av arbetsdagen flöt på riktigt bra och det var kul att jobba. Att försöka ta sig hem var däremot mindre trevligt.

Det regnade och var isigt så man halkade sig fram till busshållplatsen, jag var 5 minuter sen till bussen så jag bestämde mig för passa på att handla lite frukostgrejer medan jag väntade på nästa buss som skulle gå om 25 minuter. Jag handlade och gick till hållplatsen med 10min till godo, en astung dataväska över axeln och en tung karse i handen. Där stod jag och väntade och väntade och väntade, men det kom ingen buss. Så i 50 minuter stod jag på den sketna hållplatsen och väntade på bussen. Efter lång väntan och sjuk värk i axeln (dataväskan) så kommer nästa buss på tidtabellen (även den sen). Så hem kom jag men mitt goda humör var helt bortspolat. Som tur är har jag en sambo med gott tålamod som börjat med mat, mycket uppskattat.

I morgon får jag besök, då ska det målas för fulla muggar. Vi försöker att lyckas producera saker till en utställning. Hur vi kommer att lyckas får vi se men trevligt är det iaf. Dessutom är det bra att ha ngn som sparkar en i baken och säger, kom igen nu, måla lite, det är så svårt att ta sig för annars. Här är iaf ett litet smakprov.

Ett av bidragen till en eventuell utställning
Den här handlar om ungdom, skvallerblaskor och tankar om kroppen


Ja ja det blev ett långt inlägg men det blir väl så

Tack och hej leverpastej =)

Fler Önskningar

Hej Hittade en till Julklapp som jag önskar mig

Alpha livets frågor av Nicky Gumbel


Tomtelista

Tog lite längre tid att lägga upp min tomtelista än planerat. Jag brukar vara ganska flitig på att skriva en lista på saker som jag önskar mig och bifogar oftast bilder. Det blev lite besvärligt att göra om allt det i bloggen så jag bifogar texten men bilder får komma senare. Den bli ganska mycket tråkigare att läsa men det får duga.

IKEA 365+ IVRIG

Vitvinsglas

 
 

Enfärgad badrock i mjuk och skön velour
eller fleece.


Inte vit!


Tryckkokare

Tekanna

Presentkort  H&M



TP- fickformat tjejer mot  killar

http://www.spel-landet.se/group.asp?group=43

http://www.stadium.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/sv_SE/-/SEC/ViewProductDetail-Start


http://www.stadium.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/sv_SE/-/SEC/ViewProductDetail-Start


(snowboardhjälm)

Brödkniv



C3 Påsförslutare

(elgiganten)

Hitachi Ångkokare

(elgiganten)

OBH Nordica Noppa Bort

Akvarellblock Canson

med 40 ark, 200 g, syrafritt papper. Fin gräng. Lämpligt även för akryl och gouache. A4+ (24x32 cm).

Artikelnummer 31-4312

Silikonfodral

passande Ipod Nano


Pumps din sko (brun med silverklack)
http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Ballerinor-och-pumps.aspx?art=239515

Lumene beauty base Concealer



Arbetsintervju

Var på arbetsintervju i onsdags för en annan friskola som ligger här i stan. Tyckte själv att det gick ganska bra men man vet ju aldrig. Om jag nu skulle få jobbet så skulle det inte ge så mycket tid under vårterminen, bara 2 timmar i veckan. Men om de skulle trivas bra med den de anställer (och vem skulle inte trivas med mig, hahaha) så fanns det möjlighet till heltid under hösten eftersom att en hel del andra kurser skulle dra igång då. Känns spännande, får veta till veckan vad som händer.

Älskar den här tiden på året när man väntar på Julen och man får klura på bra julklapar till alla människor som man tycker om. Men det är synd att det är så mörkt. Trots att jag ofta kan ta sovmorgon är jag hela tiden så galet trött på morgonen och orkar inte ta mig för att göra något vettigt under resten av dagen. Har inte tvättat på ett tag och inte krymper det i tvättkorgen precis. Så lite ljusare kunde det få vara ute OCH INGET REGN!!! det går ju knappt att ta sig fram.

Tycker dock mer synd om Jim, de har haft en massa arbetsresor och sovmorgon har det inte varit tal om, men han kämpar på och i kväll är det match. Det ska bli kul att se ,han brukar vara riktigt duktig. Undrar dock hur det går i dag efter att han har flugit till Sthlm över dagen. tidig morgon kan man lugnt säga.


lång vardag

Dagen har varit ganska långsam. På jobbet har jag suttit och rättat en massa hur trist som helst men det måste göras. Men arbetsdagen avslutades bra med dansuppvisning och redovisning från min dansgrupp i esv, mycket duktiga elever betdligt bättre än jag förväntat mig.

I dag var det Jim som stod för maten, mycket trevligt att få komma hem till färdig mat och slippa ställa sig och laga ngt det första man gör när man komemr hem.

Resterande delen av kvällen spenderades i soffan framför tv´n.

RSS 2.0